Mijn naam is Shannon Wessel en woon in het kleine stadje Zutphen met mijn allerliefste  Zira, een super lief en eerlijk bobtail teefje. Ik ben geboren en getogen met bobtails in ons gezin. In 2012 heb ik mijn allereerste eigen OES aangeschaft.. Zira (Hockesberghe's Walc Cinderella). Met de gedachte een keer een nestje te fokken. Met veel steun van haar fokkers Miranda en Toon Hoksbergen hebben we alle nodige keuringen, certificaten, onderzoeken en registraties voltooid. Hoe officieel het allemaal ook klinkt het is en blijft een hobby. Ik wil er voor zorgen dat mijn hond de nodige 1 op 1 aandacht krijgt die ze nodig heeft. Zira en de pups zullen ten aller tijden in huis opgroeien en leven.


Je kunt ons onder andere vinden in het bos, langs de stranden, duinen, losloopgebieden of gezellig mee naar de stad! En aan het eind van de dag s'avonds heerlijk rustig op de bank een filmpje kijken.  

 

 

  

Geboren 

&

Getogen

met


Onze eerst bobtails: Chez & Zoë